Tim van Ophoven nieuwe coach ZVV Beringe/Second Go Electro

0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

ZVV Beringe/Second Go Electro mag met trots melden dat de club een overeenstemming heeft bereikt met Tim van Ophoven. De enthousiaste en ambitieuze coach is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe coach van ZVV Beringe 1.

Bron + Foto: ZVV Beringe

Tim is geen onbekende binnen de vereniging. Jarenlang was hij de rots in de branding bij ZVV Beringe 1 met als absolute hoogtepunt het grote bekersucces in 2008. Momenteel is hij als speler nog actief bij ZVV Beringe 3. Tim heeft veel kennis en ervaring in het zaalvoetbal en wil zich als coach verder ontwikkelen. Op het veld is Tim als coach actief bij SV Panningen.

Als vereniging zijn we er van overtuigd dat we in onze ambities weer een volgende stap gaan zetten met Tim aan het roer van de selectie. De stap naar de Eerste Divisie, het tweede niveau van Nederland, van ZVV Beringe 1 en de promotie van ZVV Beringe 2 naar de Topklasse, het hoogste regionale niveau, smaakt naar meer. Op de achtergrond is ZVV Beringe actief bezig om hier nog verdere stappen te zetten. Met het contracteren van Tim is in ieder geval een heel belangrijke stap gezet.

Het bestuur van ZVV Beringe heeft er alle vertrouwen in dat met het aanstellen van Tim van Ophoven er een mooie sportieve toekomst in het verschiet ligt. Wij wensen Tim en zijn team veel succes!

Meer info: Eerste Divisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P