Bakkerij De Kof verlengt hoofdsponsorschap in jubileumjaar met 3 jaar

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Met trots en blijdschap maakt de KNVB-commissie van ZVV Urk bekend dat Bakkerij De Kof ook de komende jaren hoofdsponsor zal zijn van ZVV Urk. Onlangs is er –na goede gesprekken tussen beide partijen– een overeenkomst gesloten voor wederom drie seizoenen.

Bron: ZVV Urk

Daarmee zal de naam ZVV Urk/Bakkerij De Kof prominent aanwezig blijven bij al onze drie KNVB-teams. Een mooie deal voor onze KNVB-tak, wat bovendien een 10-jarige sponsorjubileum mag vieren met Bakkerij de Kof.

De KNVB-commissie is blij met deze verlenging: “Al 10 jaar is Bakkerij De Kof hoofdsponsor van onze KNVB-afdeling., waarbij we in de afgelopen periode enkele mooie successen samen mochten vieren. Van een kampioenschap tot bekersucces, waarbij talloze spelers op (hoog) niveau hun sport konden beoefenen en we ook vaak op vrijdagavond qua publieke belangstelling een volle sporthal mochten aanschouwen”.

“Inmiddels zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een stabiele zaalvoetbalvereniging, welke zich kan concurreren met de top van het Nederlandse zaalvoetbal. We zijn dan als ZVV Urk dankbaar voor zo’n fijne (hoofd)sponsor, waarbij we dus het sportieve, maar ook het maatschappelijke aspect kunnen samenbrengen binnen de vereniging”.

Binnenkort volgen er meer updates en nieuwsartikelen, ook wat betreft het aankomende seizoen. Momenteel heeft ZVV Urk/Bakkerij De Kof een zomerstop. Wanneer de training/oefenwedstrijden weer voor de deur staan, zal dit bekend worden gemaakt via de bekende (sociale) kanalen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P