TPP wint van LZV/Kuypers en plaatst zich voor kwartfinale beker landelijk

0 0
Leestijd:1 Minuten, 42 Seconden

De wedstrijd begon wat later omdat de gasten uit Lichtenvoorde last hadden van het drukke wegverkeer. Nadat we een minuut stilte hadden gehouden, vanwege het overlijden van Kees (één van de beheerders van het Topsportcentrum), ging de wedstrijd los. Gelijk was al duidelijk dat LZV, eerstedivisionist, zijn huid duur wilde verkopen.

TPP Rotterdam  TPP Rotterdam

Met 2 oud internationals in het team, Dick Hulshorst en Yassin Erdal, wilde ze het eredivisionist zo moeilijk mogelijk maken. Bij TPP was de motivatie wat minder dan anders en misschien namen de Rotterdammers de wedstrijd wat te licht op. Al was er wel een kwaliteitsverschil te zien tussen de beide ploegen. Dit resulteerde in de 4de minuut in een voorsprong voor TPP, Felix Verhaar kon na een goed uitgespeelde counter de bal binnen tikken. Echter kwam LZV/Kuijpers binnen 2 minuten weer terug. Het was Dick Hulshorst die de gelijkmaker aan kon tekenen.

Daarna kwam de aanvoerder van TPP Rotterdam op schot. Wessel Verhaar maakte in de 10de en de 13de minuut de 2-1 en de 3-1. Wat tevens ook de ruststand was. De tweede helft was gezapig, TPP leek niet echt veel meer te willen en LZV kon het niet. Het duurde dan ook tot de 36ste minuut voordat er weer iets noemenswaardig gebeurde. Het was Amin Nyali die namens TPP de 4-1 binnen kon schieten. Een minuut later kon LZV weer iets terug doen en Mahbabi maakte de 4-2 wat ook de eindstand zou worden.

Het was een wedstrijd die we snel kunnen vergeten, maar waarin TPP Rotterdam zich wel kon plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB beker!

Volgende wedstrijd is aankomende zaterdag, 28 oktober, tegen promovendus Amicitia/Bert Zeegers. Amicitia doet het tot nu erg goed in hun debuutjaar. Ze staan momenteel op de 5de plaats in de Eredivisie en heeft uit de eerste 4 wedstrijden 3 punten meer behaald dan TPP Rotterdam.

Er is dus werk aan de winkel. We zien u allen graag in het Topsportcentrum waar we om 19.30uur gaan aftrappen!