TZR Fermonia Boys wint met dubbele cijfers van ZVV Ede 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 34 Seconden

Onze mannen speelden afgelopen vrijdag de uitwedstrijd in Ede tegen ZVV Ede 2. ZVV Ede –dat terug te vinden was op een gedeelde 5e plaats– had tot dan toe net zoveel tegendoelpunten weten te incasseren als onze mannen.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Daartegenover scoorden onze mannen 15 doelpunten meer dan ZVV Ede. Op voorhand een tegenstander die wel eens kon zorgen voor een lastig avondje. Maar niks was minder waar. Vanaf het fluitsignaal was er maar een team dat wilde voetballen. Onze mannen zette hoog druk en speelde met een hoog baltempo. Dit leverde in de 2e minuut al een doelpunt op door de sterk spelende Nassim Markgraaf. De hele eerste helft bleven onze mannen het Edense doel onder vuur nemen. Wat resulteerde in een 0-5 ruststand.

Na de rust bleven onze mannen doorgaan met waar ze gebleven waren. En wederom was het in de 2e minuut (nu na de rust) Nassim Markgraaf die de 0-6 op het scorebord zette. Uiteindelijk bleef de teller steken bij een 1-11 eindstand. Het 11e doelpunt werd gescoord door het jeugdige talent Giliano Selder, die in zijn tweede wedstrijd van het eerste elftal zijn eerste doelpunt wist te scoren. Door middel van een ingestudeerde vrije trap kwam Giliano vrij en schoot de bal onhoudbaar in de winkelhaak. Het doelpunt werd door het hele team (mee)gevierd, wat aangeeft dat het groepsgevoel goed zit bij onze mannen.

Overwinning nummer 7 en nog steeds een ongeslagen status.