FC Westland verliest topper

0 0
Leestijd:1 Minuten, 30 Seconden

De zaalvoetballers van FC Westland moesten voor het eerst dit seizoen buigen voor een tegenstander in de competitie. FCW en mede koploper ZVG Cagemax gingen de 1e helft gelijk op. Na de pauze wist de thuisploeg nauwelijks meer iets te creëren en was het breekpunt 4 min. voor tijd toen Cagemax de 3-4 scoorde.

Bron: FC Westland

De ploeg van coach James Dhanai begon de wedstrijd overbluffend. Binnen 3 min. wist FC Westland een voorsprong te nemen middels treffers van Karam Boukhari en Yassine Irzi. De aansluitingstreffer, een eigen inzet van Annouar Attal Haoui, viel voor FCW te snel. Hierna wist de ploeg uit Gorinchem, welke makkelijker combineerde, de score om te draaien naar 2-3. Een slim genomen vrije trap van FC Westland, met als Mo Maatoug als eindstation zorgde voor een 3-3 ruststand.

Evenals vorige week in de bekerwedstrijd tegen VNS United kon FCW de 3-3 stand geen positief vervolg geven. FC Westland durfde niet echt meer of kon niet meer, kwam tot weinig goede kansen meer. En ZVG Cagemax kreeg diverse grote kansen. Dat het tot 4 min. voor tijd op 3-3 bleef was vooral te danken aan keeper Barry Botman die keer op keer zijn doel schoon wist te houden tot een moment van balverlies achterin en hij geen antwoord had op een vlammend schot. FCW moest hierna risico’s gaan nemen waar de ploeg uit Gorinchem wel raad mee wist waardoor de score nog te hoog opliep naar 3-6.

Vooralsnog lijkt het erop dat FC Westland zich op de 2e plaats moet gaan richten zolang ZVG Cagemax in deze vorm blijft.
Vrijdag 17 november a.s. speelt FC Westland in Spijkenisse tegen OACN Boys, waarna Watergas 1 week later op bezoek komt in sporthal Hoge Veld.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P