TZR Fermonia Boys wint van titelkandidaat Heracles Almelo Futsal

0 0
Leestijd:1 Minuten, 27 Seconden

Onze mannen speelden afgelopen vrijdag de uitwedstrijd tegen titel kandidaat Heracles Almelo Futsal. Heracles eindigde vorig seizoen in de competitie (Eerste divisie C) als tweede achter de kampioen ZVV Ede. Ze verloren dat seizoen slechts 1 wedstrijd en speelden een aantal wedstrijden gelijk.

Bron / Foto: TZR Fermonia Boys

Voor onze mannen was Heracles een onbekende tegenstander, dit omdat we elkaar nog nooit eerder in beker- of competitieverband troffen. De technische staf had Heracles goed geanalyseerd, zodat onze mannen goed voorbereid waren. De eerste fase in de wedstrijd was aftasten voor beide ploegen. Tegen de verhouding in kwam Heracles in de 19e minuut op een 1-0 voorsprong. Heracles dacht met een voorsprong de rust in te gaan. Maar daar dacht Tsabounti iets anders over. Hij punterde de 1-1 binnen.

In de rust werd Tarik Ouzallah naar buiten gestuurd om zich klaar te maken voor zijn warming up Welcome Back Tarik 💪 ). Verder werden onze mannen in de rust op scherp gezet. Met de inbreng van Tarik en de scherpte bij de mannen die terug was, was er veel meer beleving. Er werd goed druk gezet en de mannen speelden veel meer vanuit de beweging. Dit werd ook uitgedrukt in doelpunten. Uiteindelijk bleef de teller steken bij 2-8 in het voordeel van onze mannen.

Doelpuntenmakers:
Tsabounti ⚽️
Belfaqir ⚽️⚽️
El Baz ⚽️⚽️
Rijkers ⚽️
Markgraaf ⚽️
Belhadj ⚽️

Deze keer werd het team als Man Off The Match uitgeroepen. In met name de tweede helft, werd een zeer goed niveau behaald. Dit niveau moeten onze mannen zien vast te houden.

Aanstaande vrijdag hebben onze mannen een vrij weekend. Deze week zal dan nook in het teken staan van de voorbereiding op de bekerwedstrijd van volgende week. Hierover later meer ⚽️⚽️⚽️

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P