0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 hebben afgelopen vrijdagavond, na een slechte competitiestart, een belangrijke overwinning geboekt tegen SC Flamingo. In Sporthal โ€˜de Schelpโ€™ won de selectie van de afwezige speler/coach Andries Pasterkamp dik verdiend met 4-1.

Bron: z.v.v. Urk

Ongelukkig op achterstand
SC Flamingo was de ploeg die in de eerste helft het meeste balbezit had en in de beginfase de ook wat betere kansjes kreeg, ze kwamen zelfs op gelukkige wijze op voorsprong. Door een Urker verdediger stond de prima keepende doelman Jan Romkes op het verkeerde been; 0-1. De Urkers hadden vooral veel pech in de afronding, zo stond onder andere de paal en de doelman van Flamingo een aantal zekere doelpunten in de weg.

Kansen omgezet in doelpunten
In de tweede helft nam vooral Bakkerij de Kof 2 het initiatief, het had het betere van het spel en er werd kans op kans gecreรซerd. De gelijkmaker van Maarten Sjoerd Post kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Het initiatief bleef vervolgens bij De Kof 2 en konden via Jurie Sjoerd van den Berg (twee keer) en Lucas de Wit hun eerste, verdiende overwinning bijschrijven.

Woensdag 2 oktober a.s. reist het tweede af naar Coevorden om het op te nemen tegen promovendus CSVC.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0