VNS United strikt op de valreep zowel Kaan Özcan als Mouad Belhacen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 26 Seconden

Het bestuur van VNS United wil graag de nieuwe aanwinsten –Kaan Özcan en Mouad Belhacen– aan jullie voorstellen. Eerder dit jaar werd Hicham Aklalouch al welkom geheten.


Bron: VNS United

Als een sterke en balvaste speler brengt Kaan Özcan de nodige ervaring mee vanuit zijn tijd bij diverse Eredivisie-clubs. Zijn fysieke kracht en vermogen om de bal vast te houden maken hem een cruciale speler in de punt van de aanval. Wij verwachten dat zijn ervaring en kwaliteiten een aanzienlijke impact zullen hebben en het zal helpen bij het behalen van onze doelstellingen.


Kaan Özcan: “Ben erg blij met mijn overstap naar VNS United. De ambitie van de club en de trainer hebben mij overtuigd om deze keuze te maken. We gaan in sha Allah mooie prestaties leveren met z’n allen.”


Mouad Belhacen is een nieuwe aanwinst voor VNS United. De voormailige topscorer van ASV LEBO in seizoen 2021/2022 (29 doelpunten) staat bekend om zijn uitzonderlijke snelheid en techniek, die hem onderscheiden als een veelbelovende speler. Zijn behendigheid en balvaardigheid maken hem een waardevolle toevoeging aan het team, en zijn vermogen om snel te manoeuvreren zorgt voor dynamiek in het spel. VNS United verwacht veel van zijn bijdrage op het veld en kijkt uit naar zijn impact in het komend seizoen.


Mouad Belhacen: “Met grote vreugde en trots kondig ik mijn overstap naar VNS United aan. Ik ben vastberaden om de club naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan haar successen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn nieuwe teamgenoten en de staf. Laten we samen mooie resultaten behalen!”


Het bestuur van VNS United wenst zowel Kaan als Mouad heel veel plezier en succes!


Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P