Voorbereiding(en) seizoen 2023/2024

0 0
Leestijd:1 Minuten, 34 Seconden

Voor heel veel spelers/teams, bestuursleden en vrijwilligers is het nieuwe seizoen al weer begonnen met trainingen, het spelen van oefenwedstrijden en/of het uitvoeren van de nodige werkzaamheden, om het nieuwe seizoen weer succesvol en vlekkeloos te laten verlopen.

Voor mij/mijn gevoel start het nieuwe seizoen altijd op 1 juli van elk jaar, al loop ik nu zelfs al wat voor op mijn schema, aangezien ik de klasse-indelingen (concept) al eerder heb ingevoerd en op de website heb geplaatst.

Desalniettemin wacht mij de komende weken/maanden weer een mooie klus/uitdaging, namelijk alle wedstrijden voor het nieuwe seizoen weer (handmatig) invoeren en plaatsen op de website. Een klus die de nodige werkuren met zich mee zal brengen, naast nog eens mijn “normale werk”.

Voor mij dus de komende weken/maanden (ook) geen vakantie, maar hard werken om alles weer tot in de puntjes verzorgd te hebben en de vele bezoekers (afgelopen seizoen ruim 100.000 unieke bezoekers) van de website weer tevreden te stellen en weer (snel) van de juiste informatie te kunnen voorzien.

En dat gaat/kan niet zonder de hulp van de verenigingen/teams en de vele vrijwilligers van die verenigingen/teams die mij o.a. altijd keurig voorzien van de nodige informatie en/of wedstrijdverslagen, met of zonder foto’s/videoverslag!

Ik maak dan ook dankbaar gebruik van deze gelegenheid om een ieder –die mij het afgelopen seizoen op wat voor manier dan ook heeft voorzien van de eerder genoemde informatie– hiervoor te bedanken.

Afsluitend wil ik uiteraard ALLE BEZOEKERS bedanken voor de positieve bijdrage op wat voor manier dan ook, wens ik u allen een mooie zomervakantie toe en hoop ik dat u allen in dit nieuwe seizoen weer veelvuldig mijn website blijft bezoeken/raadplegen en/of mij weer van de nodige informatie blijft voorzien, zodat ook ik een succesvol en vlekkeloos seizoen voor de boeg heb.

NOGMAALS….

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P