0 0
Leestijd:1 Minuten, 48 Seconden

Deze week beginnen de zaalvoetballers weer met hun voorbereiding op een nieuw seizoen in de Eerste Divisie A. vanaf woensdag 17 juli zal er één week worden getraind en word er een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Dynamo Lelystad. Na de bouwvak zal de voorbereiding verder worden afgewerkt. Tijdens de voorbereiding staan er in totaal vier oefenwedstrijden op het programma voor De Kof 1.

BRON: z.v.v. Urk

In PKC’83 een ambitieuze oefentegenstander
Het eerste oefenduel is een thuiswedstrijd en werd gespeeld op vrijdag 19 juli tegen Eredivisionist Futsal Apeldoorn. Tijdens de bouwvak wordt er niet getraind. Op maandag 12 augustus start de selectie weer met de voorbereiding. Op vrijdag 16 augustus wordt er dan geoefend tegen de kersverse Topklasser PKC’83. Vorig seizoen pakte dit team overtuigend de dubbel in district Noord en ook voor komend seizoen is de club erg ambitieus. Zo kwamen er onder andere spelers over uit de Eredivisie en Eerste Divisie om de ploeg te versterken. Bakkerij de Kof 2 speelt dan tegen Futsal Emmeloord waar afgelopen zomer de broers Brahim en Abdul Boundati terugkeerden.

Oefenwedstrijd tegen Eredivisionist
Ook wordt er onder andere geoefend in een uitwedstrijd tegen ZVV Volendam, dat al een aantal seizoenen van vaste waarde is op het hoogste niveau van Nederland. De Kof 2 speelt tegen de reserves van de Eredivisionist, zij spelen in de Topklasse A. Deze wedstrijden staan 23 augustus op het programma. De laatste oefenwedstrijden staat gepland op woensdag 28 augustus, de tegenstander is Topklasser Futsal Frisia, wie zich als promovendus in hun eerste seizoen knap wist te handhaven. De oefenwedstrijd wordt gespeeld in Leeuwarden. De Kof 2 speelt wel thuis tegen het eerste team van Dynamo Lelystad, eerder deze voorbereiding werd het tweede team van Dynamo nog met dubbele cijfers verslagen.

Vrijdag 19 juli
ZVV Urk/Bakkerij de Kof – Futsal Apeldoorn 4-4
ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 – Dynamo Lelystad 2 13-0
Sporthal ‘de Vlechttuinen’
Vrijdag 16 augustus
ZVV Urk/Bakkerij de Kof – PKC’83
ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 – Futsal Emmeloord
Vrijdag 23 augustus
ZVV Volendam – ZVV Urk/Bakkerij de Kof
ZVV Volendam 2 – ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2
Woensdag 28 augustus
Futsal Frisia – ZVV Urk/Bakkerij de Kof
ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 – ZVV Dynamo Lelystad
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0