Vrijdag 16 december a.s. de laatste wedstrijd van 2016: FC Brasil’77 – Walk Inn Boys

0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

Walk Inn Boys is een lastige tegenstander, fysiek sterk en een stugge tegenstander, die vorig jaar het kampioenschap in de Topklasse in de beslissingswedstrijd tegen PFC verloor. We hebben er wisselende resultaten tegen behaald. Maar dit jaar zijn ze niet zo sterk begonnen als andere jaren.

FC Brasil’77  FC Brasil’77

Ze hebben reeds drie nederlagen geleden en staan dit moment op een vierde plaats met 19 punten uit 10 wedstrijden. Ze zullen niet voor niets naar De Paasberg komen. We verwachten dan ook grote tegenstand van hun en ze zullen er alles aan doen om de punten mee terug te nemen naar Nijkerk.

Kan FC Brasil’77 zich herstellen van de eerste nederlaag van afgelopen week? Met vier punten voorsprong hebben ze de periodetitel en het winterkampioenschap reeds binnen. Maar ze zullen er zeker alles aan doen om die vier punten voorsprong vast te houden om zo na de winterstop rustig verder te kunnen gaan waar ze lekker mee bezig waren “Winnen”.

We verwachten dan ook een heel spannende wedstrijd en een gemotiveerd Brasil’77 om de punten in huis te houden. We wensen ze dan ook heel veel succes.

Kom ook kijken naar zo’n mooie en spannende wedstrijd in de Topklasse van het zaalvoetbal. De entree is gratis.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P