0 0
Leestijd:1 Minuten, 36 Seconden

Eigenlijk best raar dat ‘Voetbal is Oorlog’ een van de meest bekende uitspraken is van een Nederlandse voetballer is. Want staat het voetbal juist niet voor samenhorigheid, vriendschap en verbroedering? De mooiste stadsderby’s zijn daar een mooi voorbeeld van. Voorafgaand en tijdens de wedstrijd veel strijd en rivaliteit maar na de wedstrijd met zijn allen gezellig napraten met veel dolletjes en gezelligheid. De mooiste wedstrijden voor echte liefhebbers dus.

Een liefhebber? Jamal Rahbi is hier een geweldig voorbeeld van. Tijdens de wedstrijden van Schattenberg en LTC was hij altijd luidruchtig aanwezig op de tribune en moedigde hij zijn favoriete team vol passie aan. Het wisselde weleens tijdens de wedstrijd welk team dit was, maar de passie en het fanatisme werd er niet minder door. Het is natuurlijk ook wel lastig als je broer en neef bij Schattenberg spelen en je oom de (winnende ?) tegenstander is.

Niet alleen bij derby’s is Jamal een vaste supporter ook bij zoveel mogelijk andere (zaal)voetbalwedstrijden is hij aanwezig. Speelt Jamal zijn neefje op zaterdagochtend om 8:45 bij LTC dan is Jamal erbij en speelt zijn broer op vrijdagavond om 22:00 in de Pittelohal dan is hij daar. Jamal is een echte liefhebber en bezoekt zoveel mogelijk wedstrijden.

Helaas zien we Jamal de laatste periode wat minder vaak. Een zeer vervelende ziekte weerhoudt hem hiervan en dat nieuws heeft ons allemaal diep geraakt, beter gezegd we missen onze supporter! Daarom willen we graag voor Jamal nog een geweldige derby spelen. Zijn broer Karim neemt het daarom vrijdagavond 22 december met zijn ACV team op tegen het LTC van zijn neef Faisal. Samen willen we er een geweldige wedstrijd van maken voor Jamal!  We hopen dan ook dat er zoveel mogelijk supporters komen om net als Jamal te genieten van een spectaculaire pot voetbal!

Want in het veld lijkt het misschien wel eens oorlog, buiten het veld is het gezelligheid, vriendschap en verbroedering!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0