0 0
Leestijd:57 Seconden

Menco Oedzes van het zaalteam van vv Westerkwartier zal zich de wedstrijd tegen koploper Futsal Emmeloord nog lang herinneren. Hij ging namelijk vlak voor tijd bij een 1-1 tussenstand onnodig in de fout en dat leverde de 1-2 voor de polderbewoners op.

Bron: VV Westerkwartier

Direct daarop trok spelmaker Jacob Tjoelker het keepersshirt aan en ging meevoetballen: alles of niks. Het werd alles, want Tjoelker draaide prachtig weg bij twee jagende tegenstanders en verzond een hoge bal naar de tweede paal waar dezelfde Menco Oedzes de bal in het doel kopte: 2-2.

Maar dat was nog niet alles. In de ultieme reservetijd drong het teleurgestelde Emmeloord nog eens aan en Rick Renkema en Oedzes maakten gebruik van de geboden ruimte: Oedzes werd te laat aangepakt en schoot de winnende onberispelijk achter de vertwijfelde Emmeloord goalie: 3-2.

Alweer de derde overwinning op rij voor Westerkwartier, waardoor ze weer helemaal meedoen in de kopgroep van de Topklasse F.

Oedzes was na afloop vooral opgelucht: โ€œIk ben blij dat we het op deze manier met zโ€™n allen nog over de streep hebben getrokken.”

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0