VV Westerkwartier verliest in spectaculaire wedstrijd van zvv REUZ

Afgelopen vrijdag werd een heuse topper gespeeld in de Topklasse zaalvoetbal. Koploper VV Westerkwartier kreeg het Drentse zvv REUZ op bezoek. Coach Erik Donker had slechts twee wissels tot zijn beschikking en dan wordt het een hele klus op dit niveau.

Bron: VV Westerkwartier

REUZ schoot uit de startblokken en maakte direct 0-1 en Westerkwartier antwoordde daarop met de gelijkmaker van Menno Tjoelker: 1-1. REUZ was beter, scherper en vooral de tandem Steenbergen – van Huffelen liep als een trein. Het was aan doelman Erwin Heidinga te danken dat de schade beperkt bleef: ruststand 2 -3, met nog een fraaie treffer van Rick Renkema.

In de tweede helft moest Westerkwartier tot twee keer toe in ondertal spelen vanwege gele kaarten van Menno Tjoelker en Henkjan de Boer. REUZ liep uit naar 2-4, maar de thuisclub herstelde zich en vond aansluiting via Joey Hummel en nog eens Renkema: 4-4. Snel na de gelijkmaker werd er geblunderd in de defensie van Westerkwartier en kwamen de gasten uit Vries weer op voorsprong: 4-5.

Westerkwartier nam risico met een meevoetballende keeper, maar dat was geen succes alhoewel de 5-5 nog wel op de schoen van Menco Oedzes lag. Uiteindelijk verloor Westerkwartier met 4-7 en zakt hierdoor terug naar de derde plaats, met nog één wedstrijd in te halen.

Meer info: Topklasse F

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom

GRATIS
BEKIJK