Wederom winst voor TZR Fermonia Boys

0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

Onze mannen speelden vrijdag 15 september jl. de uitwedstrijd tegen ZVS/Bodemflex. Een tegenstander die voor ons geen onbekende is, aangezien we vorig seizoen ook al in competitieverband tegen elkaar speelden.

Bron/Foto: TZR Fermonia Boys

Vorig seizoen hadden onze mannen de handen vol aan het zeer stugge ZVS/Bodemflex. Uit werd met 3-5 gewonnen, na een ruststand van 1-1. Onze mannen waren dus gewaarschuwd.

De start van onze mannen was wederom goed te noemen. Binnen 3 minuten zorgde Sammi voor de 0-1. Lang konden onze mannen niet van deze voorsprong genieten, want 2 minuten later scoorde ZVS/Bodemflex de gelijkmaker. Wederom was het Sammi die in de 16e minuut de 1-2 op het scorebord zette. Ook hier kon er niet lang van de voorsprong worden genoten, want ZVS/Bodemflex speler Kenneth van der Wiel maakte zijn tweede van de avond waardoor de 2-2 op de borden kwam. In de 24e minuut was het de goed spelende Jeffrey die de 2-3 scoorde. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag.

Complimenten voor een zeer sterk spelend ZVS. Voor onze mannen is er nog wel werk aan de winkel.

Doelpuntenmakers:
Sammi ⚽️⚽️
Jeffrey ⚽️

Sammi Belfaqir werd als “Man Off The Match” uitgeroepen. Met zijn 2 doelpunten had hij een belangrijk aandeel in de overwinning.

Vrijdag 22 september a.s. spelen onze mannen de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Heracles Almelo Futsal. Hierover later meer ⚽️⚽️⚽️.

Meer info: Eerste Divisie C