Westerkwartier machteloos tegen doeltreffend Futsal Frisa/Spin-Off

0 0
Leestijd:1 Minuten, 16 Seconden

Na het teleurstellende optreden van Westerkwartier twee weken geleden tegen Usquert was er vrijdag 26 januari jl. in het eigen en koude Sportcentrum Leek een mogelijkheid het beter te doen, in dit geval tegen Futsal Frisia/Spin-Off.

Bron: VV Westerkwartier

Vanaf de eerste minuut speelde Westerkwartier echter een kansloze wedstrijd. De wil was er zeker wel, maar het ontbrak aan finesse, ideeën en scorend vermogen. Positief was de inbreng van Menno Tjoelker, die na een  lange schorsing zijn rentree maakte en dat verdienstelijk deed. Maar het gemis van zijn broer Jacob deed zich gelden, de spelmaker is momenteel op vakantie.

vr 26 januari 2024-21:00
Topklasse F 2023/2024 | Speelronde 13
Ruststand: - INCL. VERSLAG
VV Westerkwartier
1
Futsal Frisia / Spin-Off
3
EINDSTAND

Frisia was voetballend niet heel veel beter, maar wist het doel drie keer te vinden, waaronder uit een overtalsituatie toen Menco Oedzes op de strafbank zat.

Westerkwartier was zoals gezegd ideeënloos en creëerde bijna niets. Uiteindelijk wist Menno Tjoelker in de slotfase nog iets terug te doen (1-3) toen de thuisclub met Rick Renkema als meevoetballende keeper speelde. Een wedstrijd om snel te vergeten dus.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P