Westerkwartier moet ook voor Usquert het hoofd buigen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 25 Seconden

In een uitgestorven Sportcentrum Leek, te midden van een aantal padelbanen, speelde Westerkwartier de laatste wedstrijd van het seizoen.


Bron: VV Westerkwarier

Een wedstrijd ‘om des keizers baard’. En dat was goed te zien. In no time stond de thuisclub met 0-3 achter en het kwam niet meer goed. Er werd aan de bal aardig gespeeld en er werden ook wel kansen gecreëerd, maar verdedigend was het een zgn. ‘geitenkaas’. Een wedstrijd om snel te vergeten dus.

Topklasse F
vr 26 april 2024
- 21:00
VV Westerkwartier
3 8
v.v. Usquert

Dat kun je ook wel zeggen van het gehele seizoen: een zevende plaats, ver onder kunnen en vooral teleurstellend omdat vlak voor de winterstop de zwarthemden nog op een veelbelovende tweede plaats stonden. Daarna kwam de klad erin en werd er zelfs niet meer gewonnen, behalve de uitwedstrijd tegen Futsal Dragten. Een paar gelijke spelen en dat was het dan.


Coach Erik Donker, die (toch) nog weer een jaar blijft en straks aan zijn zevende seizoen hoopt te beginnen, vatte het simpel samen: “Volgend jaar wordt de competitie sterker en zullen we het heel anders moeten aanpakken en veel meer van elkaar moeten vragen.” Het werd overigens 8-3 voor v.v. Usquert. Einde seizoen (voor VV Westerkwartier).


Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P