Futsal4All organiseert (wederom) Futsal Talent Cup O17

0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

Futsal4Al: dé organisator van zaalvoetbalevents voor iedereen. Van schoolkids en talentvolle jongens- en meidenteams tot en met de absolute zaalvoetbal-top van Nederland. Kortom: zaalvoetbal voor iedereen en op elk niveau.


Wie Zijn We?

Sinds 2012 organiseert Futsal4All unieke zaalvoetbal-/futsalevents. Waarom? Omdat we knettergek van voetbal zijn en van zaalvoetbal/futsal in het bijzonder. Iedereen kan zijn of haar akka’s, panna’s, passes en precisieschoten vertonen tijdens een van onze toernooien.


In onze visie is zaalvoetbal/futsal voor iedereen. Maar het gaat ons om veel meer dan alleen de sport, de spanning, het spektakel en de winst. Teamspirit, talentontwikkeling en nieuwe sociale contacten opdoen zijn minstens zo belangrijk.


Zaalvoetbal/futsal zien wij als onze maatschappelijke bijdrage. Onze aandacht gaat daarbij in het bijzonder uit naar de jeugd. Met onze events bieden we jongeren een belangrijke stimulans op vele fronten.


En dat geldt niet alleen voor de spelers op het veld. Ook bij de organisatie van onze evenementen vinden we de inzet van jongeren belangrijk. Bijvoorbeeld in de vorm van praktijkstages.


Wat Doen We?

Bij Futsal4All organiseren we zaalvoetbal-/futsalevents op vele niveaus. Bijvoorbeeld toernooien voor leerlingen van het basisonderwijs. Zoals de Waterland Cup, dat is uitgegroeid tot hét schoolzaalvoetbaltoernooi van regio Waterland.


Maar ook de Futsal Talent Cup: een spectaculaire serie toernooien in diverse leeftijdscategorieën. Waar de Nederlandse jeugdtop een podium vindt om zijn of haar zaalvoetbaltalent te tonen en te strijden om de winst.

Meer info: Jeugd / Toernooien

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P