Westerkwartier pakt koppositie in Topklasse F

0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

De mooiste combinatie was halverwege de eerste helft toen Westerkwartier via Rick Renkema en Menno Tjoelker de vrijstaande Joey Hummel wist te vinden: 1-0, tegen een zeer verdedigend Futsal Hoogeveen.

Bron: VV Westerkwartier

Het was een heuse topper in Sportcentrum Leek waarin de nummers drie en twee het tegen elkaar opnamen. De Drenten -zoals altijd zeer georganiseerd en compact spelend- hadden al in de eerste minuut een levensgrote kans gekregen, maar doelman Erwin Heidinga zat er bovenop en was weer vrijwel een onneembare vesting. Na de al genoemde treffer van Westerkwartier kreeg Hummel nog een tweede grote kans, maar hij dook net te laat op bij de tweede paal.

In de tweede helft kreeg de thuisclub een overtal situatie, maar wist daar onvoldoende gebruik van te maken. Vijf minuten voor tijd was het dan toch Hoogeveen dat met een strak schot gelijk wist te maken, maar uit de daarop volgende aftrap sloeg Westerkwartier genadeloos toe: via de gebroeders Tjoelker werd de bal razendsnel bij de tweede paal bezorgd en wie anders dan Hummel maakte de 2-1.

Hoogeveen moest komen en de ruimte was er voor de thuisclub: Menco Oedzes dook het gat in en vond Hummel bij de tweede paal: 3-1.

Westerkwartier is hiermee – na vijf overwinningen op rij- de nieuwe koploper in de Topklasse F.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P