Westerkwartier verliest nipt van koploper PKC’83 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

In de Topklasse weer eens een topper tussen de nummer twee –PKC’83 2 uit Groningen– en het thuisspelende vv Westerkwartier. In Sportcentrum Leek speelde zich een fraaie en spannende wedstrijd af.

Bron/šŸ“·: VV Westerkwartier

Beide teams zijn zeer aan elkaar gewaagd. PKC’83 is de meer technische ploeg met veel individuele klasse en Westerkwartier zet daar een degelijk collectief tegenover. Beide keepers speelden een puike wedstrijd en hielden hun team lang in de race. Het was Westerkwartier dat na een vlotte aanval, over een aantal schijven de 1-0 scoorde. Rick Renkema bediende Joey Hummel. Daarna kreeg de thuisclub, die voor de
gelegenheid in het Boerakker in het geel speelde, de kans op 2-0 via een overtal situatie, maar Menco Oedzes raakte slechts de paal.

Topklasse F
vr 8 maart 2024
- 21:00
VV Westerkwartier
1 2
VV PKC '83 2

Na de rust werd de wedstrijd steeds intenser. Er werd met passie en in een hoog tempo gespeeld. Zoals gezegd waren beide keepers in topvorm en lieten mooie reddingen zien. Uit een overtal situatie, na ongelukkig aangeschoten hands, scoorde PKC’83 met een diagonale knal in de kruising: 1-1. De wedstrijd kon nu alle kanten op en viel voor Westerkwartier helaas verkeerd. Vlak voor tijd wist PKC de 1-2 te scoren en Westerkwartier probeerde het nog in de laatste minuten met de meevoetballende keeper. Het leverde wel druk op en tevens een paar schoten, maar PKC’83 ging er, iets gelukkig, met de volle buit vandoor.

Meer info: Topklasse F