0 0
Leestijd:1 Minuten, 33 Seconden

Op een woensdagavond een uitwedstrijd moeten spelen in Coevorden is geen pretje. Het is tenslotte de volgende werkdag weer gewoon vroeg opstaan. Het is in ieder geval niet lekker wakker worden voor de zaalvoetballers van vv Westerkwartier.

Bron: VV Westerkwartier

Na lang een 1-2 voorsprong gekoesterd te hebben werd er in de laatste 7 minuten een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven en ging gastheer CSVC er met een 3-2 winst vandoor.

Coach Erik Donker was dan ook zeer teleurgesteld: “Dit is al de derde nederlaag tegen een team dat in de middenmoot staat en daarvoor moeten we ons schamen. Ik mis het echte vuur de laatste tijd.”

EINDSTAND

Westerkwartier kwam al vlot op een 1-0 achterstand toen er verdedigend niet op tijd voor de man werd gestapt. Vervolgens kreeg Westerkwartier het initiatief in handen en werd de gelijkmaker gescoord door Rutger van der Veen, op aangeven van Menno Tjoelker. De 1-2 was een plaatje: Jacob Tjoelker stak Rick Renkema weg en Joey Hummel was op tijd bij de tweede paal.

In de tweede helft was Westerkwartier de betere, maar de 1-3 viel maar niet, ook niet vanuit een overtal-situatie. Vervolgens liet Westerkwartier zich wat naïef wegcounteren en in de ultieme slotfase haalde niemand overtuigend genoeg de trekker over, met als gevolg een zeer onnodige nederlaag.

Meer info: Topklasse F