Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan Walk Inn Boys (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

NIJKERK / RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben woensdagavond haar voorlaatste wedstrijd in de Topklasse gewonnen. Het team van oefenmeester Ichtus Rahanra won in Nijkerk met 2-4 van het stugge Walk Inn Boys. Het duel was er één om des keizers baard.

Excelsior’31 begon goed aan de wedstrijd en was met de basisopstelling in de eerste tien minuten van de wedstrijd heer en meester. Het speelde verzorgd voetbal, maar kwam onverdiend op een 1-0 achterstand. Hierna ging het spelniveau van Excelsior’31 naar beneden, maar de Rijssenaren profiteerden optimaal van de kaartenlast bij de thuisploeg. De Nijkerkers speelden een fysieke wedstrijd en gaven herhaaldelijk commentaar op de leiding. Dit leverde de thuisploeg tot tweemaal toe een gele kaart op. Excelsior’31 wist dit overtal beide keren goed uit te spelen, waardoor het met een 1-2 voorsprong ging rusten. Door een slordigheidje in de Rijssense defensie kwam de thuisploeg na rust langszij, maar hierna was Excelsior’31 de bovenliggende ploeg. Zonder groots te spelen liep het uit naar een 2-4 zege door doelpunten van Gert-Jan Schultink en Sander Kwintenberg.

De Rijssenaren sluiten volgende week vrijdag de competitie in de Topklasse af met een thuiswedstrijd tegen Sporting Harderwijk. Daar waar Excelsior’31 het seizoen ijzersterk begon en de eerste periodetitel binnensleepte, maar daarna wegzakte op de ranglijst, bewandelen de bezoekers de omgekeerde weg. De Harderwijkers begonnen uitermate stroef aan het seizoen, maar zijn inmiddels hard op weg om de tweede periodetitel binnen te halen. Van de huidige drie titelkandidaten (ZVV Ede, IFC Zwolle en ZVV Twente) is de kans groot dat twee teams naast het kampioenschap, óók naast een plek in de nacompetitie voor promotie naar de Eerste Divisie grijpen.

Doelpunten Excelsior’31
Maarten Postma, Arnoud Baan, Gert-Jan Schultink en Sander Kwintenberg

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Marien Baan (k), Arnoud Baan, Jan Borghuis, Gert-Jan Schultink, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Rik Harbers en Tom Kamphuis

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P