Zaalvrouwen Drachtster Boys dwingen een derde en beslissende wedstrijd af

0 0
Leestijd:51 Seconden

DRACHTEN – In de SNIJ Noordhal te Drachten stond vanavond de returnwedstrijd van de Play Off-finale tussen Drachtster Boys VR1 en vv Pernis VR1 op het programma. De zaalvrouwen van Drachtster Boys wisten deze wedstrijd met 3-1 (1-1) te winnen, waardoor er een derde en beslissende wedstrijd dient te worden gespeeld.

In de eerste helft ging de wedstrijd vrijwel gelijk op. Pernis scoorde de 0-1 maar Drachtster Boys wist voor rust de gelijkmaker nog te scoren. Na rust scoorde Drachtster Boys al snel de 2-1 en 3-1. Pernis was van slag en mede door slecht afwerken aan de kant van Drachtster Boys werd er niet meer gescoord en werd de 3-1 tevens de eindstand.

Het team van trainer/coach Symen Abe Hoekstra deed daarmee wat het moest doen, winnen. De eerste wedstrijd werd namelijk met 4-2 verloren. Hierdoor wordt vrijdag 25 mei a.s. de derde en beslissende wedstrijd gespeeld. Wederom in de SNIJ Noordhal te Drachten en om 20.30 uur.