Hovocubo wint eerste wedstrijd van de Play Off-finale (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

AMSTERDAM – In Sporthallen Zuid heeft Hovocubo gisteravond goede zaken gedaan door met 3-5 te winnen van z.v.v. ’t Knooppunt. De returnwedstrijd zal zaterdag 26 mei a.s. plaatsvinden in Sporthal De Opgang te Zwaag, aanvang 19.30 uur.

In de eerste helft gebeurde er weinig spectaculairs, beide teams waren aan elkaar gewaagd maar kwamen niet tot scoren, tot 10 seconden voor rust. Younes Makraou veroverde de bal en punterde uiteindelijk de bal in het doel, 0-1. Dit werd tevens de ruststand.

Drie minuten na rust maakte Hovocubo (zakaria Amrani) de 0-2 en toen Noureddine Oulad Ben Youssef rood kreeg vanwege het vasthouden van een tegenstander, scoorde Mats Velseboer de 0-3. Hierna scoorden zowel ’t Knooppunt (ilias Bouzit) als Hovocubo (Amir Molkarai), waarna er een discutabel moment volgde. Een schot van Jamal el Ghannouti werd wel/niet door de hand van de op de doellijn liggende Ypshua St. Juste tegengehouden. Volgens de arbitrage niet, waarop Hovocubo uit de tegenaanval wel een strafschop kreeg toegekend (Jeroend de Groot zette een tackle te laat in), waaruit Amir Molkarai de 2-5 scoorde.

Hierna volgden nog wel de 3-5 (Jeroen de Groot) en enkele kleine kansen voor ’t Knooppnt, maar de 3-5 bleef als eindstand op het scorebord staan.