0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

In wedstrijdverslagen zijn beide woorden vaak te lezen. Waarbij `afgetekendโ€™ meestal wordt geschreven door de winnende partij en het verliezende team vaak komt met het woord `geflatteerdโ€™. Beide woorden geven uiteindelijk invulling aan een gevoel dat je overhoudt aan een wedstrijd en dat is prima. Zo ook vrijdagavond 5 oktober jl. in Heerhugowaard waar Reiger Boys/Woest VR1 en Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegenover elkaar stonden.

In de 1e helft waren er kansjes voor beide teams. Aruni Westerhout zag haar schot gekeerd door keepster Reus en aan de andere kant was Anna Reitsma tweemaal de baas in een 1 op 1 situatie met Jaimy Visser en Sanne Brand van Reiger Boys/Woest. Ook Aafke de Hoek had een counterkans maar zij werd onreglementair gestopt door Zoyla Barendse. Conclusie eerste helft: Veel energie van beide ploegen maar geen doelpunten.

De tweede helft was amper van start of Aafke de Hoek pikte de bal op bij de middellijn en haalde hard uit richting het doel van Reiger Boys/Woest waar de bal onder in de hoek verdween; 0-1. In de 24e minuut was het Jessie Prijs die op haar eigen onnavolgbare wijze de bal in het doel schoot; 0-2. En wat de meiden uit Heerhugowaard ook probeerden, de verdediging van Drachtster Boys/HR Piping VR1 stond, onder leiding van een sterk keepende Anna Reitsma, als een huis. Op aangooien van diezelfde Anna Reitsma kon Tjitske Sikma de bal in een keer doorkoppen in het doel; 0-3. Het eindschot van de avond was voor Jessie Prijs die de bal, na een scrimmage, keihard in de hoek van het Heerhugowaardse doel volleerde. Eindstand 0-4. Een afgetekende overwinning of een geflatteerde uitslag? De lezer van dit stuk mag het zelf bepalen.

Volgende week vrijdagavond 12 oktober speelt Drachtster Boys-HR Piping VR1 uit in Zwaag tegen Hovocubo VR 1 om 20.40 uur.

Gele kaarten:
Zoyla Barendse (R.Boys) en Anita Vellema (DFT)

Selectie Reiger Boys/Woest:
Jacky Reus, Rosa Kruijver, Zoyla Barendse, Chantal Hendriksen, Sanne Brand, Dominique Verweij, Jaimy Visser, Kess Androg, Floor Spaan, Judine Castricum en Sterre Wendt

Selectie Drachtster Boys/HR Piping:
Anna Reitsma, Anita Vellema, Aafke de Hoek, Rianne Mulder, Marleen Reenders, Aruni Westerhout, Tjitske Sikma, Jessie prijs, Esra van der Heide, Atty Eelkema en Lisanne Kempe

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0