Zaalvrouwen Os Lusitanos/LEBO Vastgoed pakken wederom de Supercup

0 0
Leestijd:1 Minuten, 36 Seconden

De Supercup, een wedstrijd die steeds als start van het nieuwe seizoen staat ingepland, leverde gisteravond een enigszins verrassende winnaar op. De zaalvrouwen van Os Lusitanos/LEBO Vastgoed sloegen in de slotminuten van de verlenging genadeloos toe en lieten de kampioen en bekerwinnaar van 2022/2023 verbouwereerd achter.

Foto: Os Lusitanos

Voorafgaand aan de finale om de Supercup voor vrouwen werd voormalig FC Marlène-voorzitter Ad Molenaar gehuldigd vanwege zijn vele verdiensten voor de club en het zaalvoetbal in het algemeen en door de KNVB geëerd als Lid van Verdienste.

Het was een wedstrijd om het echie, waardoor de heren scheidsrechters (de heren Hindriks en Jongeneel) hun handen vol hadden, met name in de tweede helft. In de eerste helft gebeurde er weinig en werd er ook niet gescoord, maar de start van de 2e helft was veelbelovend. In de eerste twee minuten scoorden beide teams namelijk eenmaal en het –in groten getale– aanwezige publiek ging er dan ook eens goed voor zitten. Maar helaas, meer doelpunten kwamen er in de reguliere speeltijd niet, wel 4 gele kaarten in de staart van de wedstrijd, eerlijk verdeeld over beide teams.

In de verlenging volgden er nogmaals drie gele kaarten, maar dat weerhield Os Lusitanos er niet van om in de slotminuten als een sluipmoordenaar toe te slaan –mede door het slotoffensief van FC Marlène–, waardoor de Supercup voor de tweede achtereenvolgende keer in handen van de zaalvrouwen van Os Lusitanos is gekomen.

STATISTIEKEN:

’211-0Juul van der Kolk (FC Marlène VR)
’221-1Kim van Velzen (Os Lusitanos VR)
’34gele kaartKelly Hollak (Os Lusitanos VR)
’36gele kaartSimone Hand (FC Marlène VR)
’36gele kaartAnna Reitsma (Os Lusitanos VR)
’39gele kaart-afgeschermd- (Os Lusitanos VR)
’43gele kaartAaike Verschoor (FC Marlène VR)
’43gele kaartJennifer Oliveira (Os Lusitanos VR)
’48gele kaartDyanne Bito (Os Lusitanos VR)
’491-2Gilanne Louwaars (Os Lusitanos VR)
’491-3Kelly Hollak (Os Lusitanos VR)
’501-4Kelly Hollak (Os Lusitanos VR)

Meer info: Supercup

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P