Zaalvrouwen van Drs. Vijfje kennen geen genade met Hovocubo (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:3 Minuten, 15 Seconden

Het was de eerste thuisspeelavond van Drs. Vijfje waarbij zowel de heren als de dames hun kunnen konden vertonen en dus betekende dat gelijk een feestavond voor de studentenvereniging uit Groningen. Naast dat feit, werden de dames van te voren goed op de hoogte gesteld van het belang van deze wedstrijd, want verlies betekende (voorlopig) afhaken om in het linker rijtje te komen. Winst betekende aanklampen bij de subtop, waar de onderlinge verschillen zeer klein zijn en waardoor het linker rijtje dus nog steeds tot de mogelijkheden zou behoren.

Jappie de Vries  G.S.F.V. Drs. Vijfje

Drs. Vijfje begon voortvarend en gaf hiermee gelijk hun visitekaartje voor deze avond af. Hovocubo was waarschijnlijk nog onder de indruk van het luidkeels aanwezige publiek, want hun individuele kwaliteiten kwamen niet uit de verf en veel (eind)passes waren niet nauwkeurig. Drs. Vijfje maakt hier gretig gebruik van en na eerder wat kansen te hebben gemist, was het uiteindelijk José die in de 5de minuut middels een afstandsschot de keepster van Hovocubo compleet verraste en daarmee de 1-0 op het scorebord bracht. Kort hierna kon ook Hovocubo enkele afstandsschoten afleveren, maar dat leverde gelukkig geen schade op voor Drs. Vijfje.

In de 11de minuut was het gelegenheid aanvoerdster Tjitske die vanuit een genomen intrap de bal ineens op de punt nam en de keepster verbouwereerd achter liet met een bal strak in de bovenhoek; 2-0. De ban was gebroken, het publiek liet zich meer en meer horen en zweepte de dames op naar een ongekende hoogte. Dat leverde dan ook al gauw de 3-0 op, middels een doelpunt van Annebel, na goed doorzetten en aangeven van Yvonne en twee minuten voor rust de 4-0, wederom door Annebel, maar nu op aangeven van Arte. Deze 4-0 werd tevens de ruststand.

Na rust een wat afwachtender Drs. Vijfje en een gretiger Hovocubo. Maar het was Drs. Vijfje dat scoorde, middels een doelpunt van Tessa werd de 5-0 op het scorebord gebracht. Hovocubo voerde de druk wat op, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Uiteindelijk konden ze middels een van richting veranderd schot toch de 5-1 noteren en werd snel hierna een veldspeelster ten koste van de keepster in het veld gebracht. Maar ook dit werd niet beloond. Drs. Vijfje profiteerde hier van en kon middels een doelpunt van Arte en José (haar 2de) de eindstand op 7-1 brengen.

Een goed en gedreven spelend Drs. Vijfje heeft de aspiraties van Hovocubo even in de koelkast gezet, want bij winst zou Hovocubo een vierde plaats (dus recht op play offs) gaan bezetten. Met de overige, bekende uitslagen hebben zes teams nog uitzicht op de vierde plaats, waardoor er wel een hele leuke en spannende competitie in het vooruitzicht blijkt te komen.

Statistieken

G.S.F.V. Drs. Vijfje VR1 – Hovocubo VR1   7-1 (4-0)

Scheidsrechters
De heer W. Langendonk en de heer L. Koster

Wedstrijdsecretaris
Mevrouw H.M.F. Smid-Koerntjes

WOTM (in mijn ogen)
Arte Brueren

Scoreverloop:
‘5            1-0         José de Jonge
’11          2-0         Tjitske Sikma
’15          3-0         Annebel ten Broeke
’18          4-0         Annebel ten Broeke
rust
’26          5-0         Tessa Spijker
’36          5-1         Nina van der Mast
’38          6-1         Arte Brueren
’40          7-1         José de Jonge

Opstelling Drs. Vijfe VR1
1. Daisy Rusch, 2. Yvonne Veenstra, 3. Laura de Groen, 4. Annebel ten Broeke, 5. Tjitske Sikma (C), 7. Arte Brueren, 9. Tessa Spijker, 10. José de Jonge, 11. Mireille Koster en 16. Chris van der Schaaf
Trainer/coach: Jappie de Vries
Assistent trainer/coach: Hoang Nguyen

Opstelling Hovocubo VR1
1. Aniek van ’t Hof, 2. Benthe Huijsman, 3. Khadja Marghadi, 7. Marcela Cabrera Cabrera, Annelies de Blok-van der Veen, 9. Bouchra Ait L’Hou, 10. Nina van der Mast, 12. Nanouk Groentjes, 14. Marjan Brouwer en 15. Nathalie Merts
Trainer/coach: Rudy Monden
Assistent trainer/coach: Roy Nieuwkoop

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P