Zondag 22 oktober a.s. barst de Junior Futsal League los!

0 0
Leestijd:1 Minuten, 18 Seconden

Zondag 22 oktober a.s. gaat de landelijke toernooien competitie van de vier Eredivisie clubs Pernis, KTP Nieuw Roden, Hovocubo en Reiger Boys van start; de Junior Futsal League.

De eerste editie wordt georganiseerd in sporthal de Draai in Heerhugowaard. Het toernooi begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De teams spelen 2x 15 minuten tegen elkaar met de FIFA regels. Zo mogen teams gebruik maken van een time-out en is er tijdens het spel iets meer toegestaan dan het reguliere competitiezaalvoetbal.

De afgelopen weken trainden de diverse teams richting de start van de eerste toernooidag. De clubs pakken het serieus aan en komen met sterke formaties. Ook de coaches die voor de groep staan zijn coaches die hun sporen als speelster of coach hebben verdiend.

PROGRAMMA

Aanvang Thuis Uit
12.05 uur Reiger Boys vv Pernis
12.45 uur KTP Nieuw Roden Hovocubo
13.25 uur Reiger Boys KTP Nieuw Roden
14.05 uur vv Pernis Hovocubo
14.45 uur Hovocubo Reiger Boys
15.25 uur KTP Nieuw Roden vv Pernis

Doelstelling

Doelstelling is om jonge speelsters sneller de aansluiting met de eredivisie te laten vinden. Door op hoog niveau tegen elkaar te spelen hopen de clubs speelsters sneller door te kunnen schuiven naar de selecties.

Jong Oranje

In januari start de KNVB met een Jong Oranje team. Meiden die met het toernooi meedoen komen hier onder andere voor in aanmerking. Later dit jaar wordt er ook nog gespeeld in Hoorn, Rotterdam en Roden. Iedereen is van harte welkom in Sporthal de Draai in Heerhugowaard.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P