ZVG/Cagemax boekt zakelijke overwinning op Futsal Rotterdam – 📷 Den Uijl Fotografie

0 0
Leestijd:1 Minuten, 10 Seconden

Afgelopen vrijdag speelden de heren van ZVG/Cagemax in Gorinchem de competitiewedstrijd tegen Futsal Rotterdam. ZVG/Cagemax ging vanaf de aftrap gelijk opzoek naar een doelpunt.

Bron: ZVG – 📷 Den Uijl Fotografie

In de 5e minuut schoot Amin Amghar de 1-0 binnen. Na de voorsprong kende ZVG/Cagemax een mindere fase waarin het zelfs met 1-2 achter kwam. ZVG/Cagemax herpakte zich snel en wist de achterstand nog voor de rust om te draaien naar een 4-2 voorsprong.

In de tweede helft kende ZVG/Cagemax weinig problemen met de ploeg uit Rotterdam. De wedstrijd werd uiteindelijk met 13-3 gewonnen.