ZVV BE’79 deelt de punten met Scagha’66 (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

In de thuiswedstrijd tegen Scagha’66 moest ZVV BE’79 genoegen nemen met een puntendeling. Mede dankzij de uitblinkende BE’79 doelman Niek de Jong kon de formatie van coach Khalid Elbaz in de slotfase de 1-3 opgelopen achterstand nog goedmaken.

Bron / Foto: ZVV BE ’79

Al vroeg in de wedstrijd kwam BE’79 op voorsprong, Jamie Dekkers bediende Piet Adams die vervolgens uit de draai binnen schoot, 1-0. Halverwege de eerste helft kon Imad Kharichef de voorsprong vergroten, hij omspeelde de doelman en kon vervolgens binnen schieten, een flinke duw in zijn rug voorkwam dat hij simpel af kon maken. De gasten kregen ook kansen maar het was doelman Niek de Jong die met enkele formidabele reddingen zijn ploeg op voorsprong hield. Kort voor rust was hij kansloos op een schot uit de tweede lijn, 1-1.

In de tweede helft kwam Scagha ’66 binnen 1 minuut tweemaal tot scoren, en dat kon de thuisploeg zich zelf aanrekenen door matig uit verdedigen, 1-3. De thuisploeg voerde de druk op en halverwege de tweede helft was het Imad Kharichef die met een punter de aansluittreffer scoorde, 2-3. De wedstrijd ging op en neer, aan beide kanten waren er kansen maar doelpunten vielen er niet. Tot ruim twee minuten voor tijd, Piet Adams won op karakter een duel en kon op de vrijstaande Jamie Dekkers spelen, via het been van een tegenstander viel de gelijkmaker binnen, 3-3.

Aanstaande vrijdag speelt ZVV BE’79 een uitwedstrijd, tegenstander is het Amsterdamse VNS United.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P