ZVV BE’79 naar laatste 16 in bekertoernooi

0 0
Leestijd:1 Minuten, 37 Seconden

Door een 5-2 overwinning tegen ZVV Ede zijn de zaalvoetballers van ZVV BE’79 doorgedrongen tot de laatste 16 clubs in de bekercompetitie. In sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot besliste de thuisploeg binnen anderhalve minuut de wedstrijd door drie doelpunten.

Bron / Foto: ZVV BE’79

Het eerste wapenfeit was voor de thuisploeg, Piet Adams schoot na 1 minuut net voorlangs. Na vijf minuten was het Youssef Mrait die de Ede doelman verraste met een schot in de korte hoek, 1-0. Een halve minuut later was het opnieuw raak, een intrap kwam via Amin Said bij Piet Adams, de BE aanvoerder tikte slim binnen. Opnieuw was het een halve minuut opnieuw feest voor BE’79, Mathijs van Ingen speelde op de vrijstaande Amine El Allouchi die vervolgens de 3-0 tussenstand op het scorebord zette.

De gasten probeerde wel terug in de wedstrijd te komen maar de thuisploeg gaf weinig weg en als het al gevaarlijk was het doelman Niek de Jong die met een aantal prima reddingen een tegentreffer voorkwam.

In het begin van de tweede helft was het toch Ede dat scoorde, 3-1. Maar ondanks deze tegentreffer bleef BE’79 overeind en kreeg zelfs kansen om verder uit te lopen. Pas tegen het einde van de wedstrijd werd het duel definitief beslist. Jamie Dekkers onderschepte de bal, versnelde en met een ‘Zidane’ actie liet hij een verdediger achter zich en schoot vervolgens de 4-1 binnen. Mathijs van Ingen trof vervolgens nog de paal en doelman Niek de Jong pakte nog een tien meter trap. In de laatste minuut was het Ilias Arssi die op aangeven van Imad Kharichef de 5-1 scoorde. Het slotakkoord was voor ZVV Ede, 5-2.

Morgen, zondag 5 november, speelt ZVV BE’79 opnieuw thuis, dit keer een competitiewedstrijd. Tegenstander is Scagha ’66, aanvang van de wedstrijd is 18.00 uur in sporthal ’t Ruiven in Berkel-Enschot.

Meer info: Beker Landelijk

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P