ZVV BE’79 wint van FC Marlène (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 38 Seconden

Na de ruime nederlaag van twee weken geleden boekte de zaalvoetballers van ZVV BE’79 hun eerste thuisoverwinning. Door twee doelpunten van Jamie Dekkers kort voor rust won de ploeg uit Berkel-Enschot met 2-0 van het Heerhugowaardse FC Marlène.

Bron / Foto: ZVV BE ’79

Beide ploegen begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd, de mogelijkheden kwamen vooral vanuit de tweede lijn maar beide doelmannen hadden weinig moeite met de schoten van afstand. Halverwege de eerste helft was het de thuisploeg dat op voorsprong leek te komen, Amin Said kwam vrij voor de Marlène doelman maar kwam niet tot scoren. Drie minuten voor rust kwam ZVV BE’79 wel op voorsprong, Jamie Dekkers bleef koelbloedig en schoot de eerste treffer binnen. Nog geen twee minuten later was het opnieuw Jamie Dekkers die scoorde, Amin Said strandde nog alleen voor de keeper maar in de rebound was het wel raak, 2-0.

De gasten voerde de druk direct vanaf de tweede helft flink op. Het was doelman Vedad Jasarevic die zich onderscheidde, de doelman die tijdens de zomer vanuit Bosnië naar Nederland kwam en aansloot bij ZVV BE’79 begint zich langzaam aan thuis te voelen. Met enkele prima reddingen voorkwam hij dat FC Marlène terug in de wedstrijd kwam. Met nog vijf minuten op de klok kwam FC Marlène met Amir Molkârâi als meespelende keeper.

Met Raoel Noijen als uitblinkende organisator werd er weinig weggegeven aan het overtal, en als de gasten de vrije man vonden was het opnieuw Vedad Jasarevic die een tegentreffer voorkwam. Er waren zelfs mogelijkheden om de score uit te breiden maar de schoten vanaf eigen helft richting het lege doel miste precieze.

Volgende week staan er twee wedstrijden in drie dagen op het programma. Op vrijdag 20 oktober reist ZVV BE’79 naar Roermond voor de wedstrijd tegen Tigers en twee dagen later, op zondag 22 oktober, opnieuw een uitwedstrijd, tegenstander is dan FCK De Hommel.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P