FC Kawin – FC Westland haalt einde niet

0 0
Leestijd:1 Minuten, 53 Seconden

De zaalvoetballers van FC Westland zijn de competitie met 3 overwinningen uit 3 wedstrijden uitstekend begonnen. Vrijdag 13 oktober jl. was FC Kawin de volgende uitdager voor de Westlanders.

Bron: FC Westland

In Nieuwegein was de thuisploeg in de counter dodelijk en kwam op een 2-0 voorsprong. FCW rechtte de rug en liep uiteindelijk uit tot een 4-9 voorsprong, waarna een opstootje tot een definitieve staking leidde.

In de beginfase kreeg FCW meerdere kansen voor de goal van Kawin, maar de thuisploeg was tweemaal succesvol in de counter en wist tegen de verhouding in een 2-0 voorsprong te creëren. Nadat Irzi het net wist te vinden, kwamen de Westlanders los, wat resulteerde in een hattrick voor Attal Haoui en 2-4 ruststand. In de tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld niet en had Kawin nog steeds zijn handen vol aan het creatieve spel van FCW.

Maatoug en opnieuw Attal Haoui zorgde voor de 2-6 voorsprong. Binnen de minuut kwam, door een verkeerd uitgespeelde 3 tegen 1 situatie en balverlies in de cirkel, Kawin terug op 4-6. Voor de ploeg van Dhanai het sein om nog eens gas te geven. Schitterende zaalvoetbalgoals zorgden voor een 4-9 voorsprong voor de Westlanders. Binnen de ploeg uit Nieuwegein sloop er meer en meer frustratie(s) in, wat ook resulteerde in meerdere vervelende overtredingen.

Een lompe actie van een verdediger van Kawin 12 minuten voor tijd resulteerde in een opstootje met beide teams, waarna de scheidsrechters besloten een afkoelingsperiode in lasten. Echter gaf een zoek gespeeld Kawin aan niet meer verder te willen spelen, waardoor FCW vooralsnog geen 3 punten aan het totaal toe kon voegen.

Een kater voor de technische Westlanders die veel aanslagen te verwerken kregen waar de scheidsrechters niet adequaat tegen optraden. De frustratie zat hoog bij de ploeg uit Nieuwegein dat zij weggespeeld werden in eigen huis. De medische staf van de Westlanders had tijdens en na de wedstrijd de handel vol om de spelers op te lappen. Dat de thuisploeg niet verder wenste te spelen zorgde voor verwondering en frustratie bij FCW.

Vrijdag 20 oktober a.s. speelt FC Westland weer thuis in Sporthal Hoge Veld. Ditmaal tegen de nr. 4 –Futsal Rotterdam– om 21:30 uur.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P