ZVV Den Haag heeft geen kind aan FC Salaam 2

0 0
Leestijd:1 Minuten, 59 Seconden

In sporthal Zuiderpark stond vrijdag de wedstrijd tussen ZVV Den Haag en FC Salaam 2 op het programma. De Rotterdammers waren afgereisd met 6 spelers richting Den Haag, dit bleek uiteindelijk te weinig te zijn. ZVV Den Haag was de gehele wedstrijd heer en meester en FC Salaam kwam er niet aan te pas.

ZVV Den Haag

Aanvoerder Morad kon fit aan de wedstrijd beginnen en de wedstrijd spelen. Verder kon de Haagse ploeg beschikken over nagenoeg een complete selectie. Ricky sloot ook aan na een half jaar afwezigheid, het was niet te zien dat hij was weg geweest. Snel kwamen al de eerste kansen voor ZVV, maar het vizier stond nog niet meteen op scherp. In de 3de minuut was het echter wel raak door Mahir na goed werk van Mo. Al snel kwam de formatie van Den Haag op 2-0 en 3-0 door doelpunten van Mo en Mahir na passes van respectievelijk Luthmarnick en Brahim. FC Salaam probeerde de Haagse defensie wel te passeren maar er werd goed mee verdedigd, waardoor er geen tegentreffers vielen in de 1ste helft. ZVV Den Haag kwam echter wel drie maal tot scoren en bracht de ruststand op 6-0.

Na rust veranderde het spelbeeld niet, alleen slopen er slordigheden in bij de Hagenezen. Na een prachtig uitgevoerde corner van Brahim en Morad ronde Bill schitterend af en bracht de stand op 7-0. Bill was ook verantwoordelijk voor de 8-0. Na deze treffer moest ZVV Den Haag een treffer van de Rotterdammers toelaten. Het spel golfde even op en neer, maar de spelers van de club uit Den Haag waren gretiger en fitter. Dit resulteerde in nog 7 doelpunten voor de Haagse formatie, echter moesten er ook 2 tegendoelpunten worden toegelaten. De eindstand van 15-3 gaf een goed beeld van de wedstrijd en zorgde voor aansluiting met de top.

Aankomende week speelt ZVV Den Haag tegen Watergras 2 voor de beker om 20:00 uur in Gouda. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op vrijdag 15 december in het Zuiderpark. De tegenstander is dan ASW uit Waddinxveen. De aftrap is om 21:00 uur. De gehele avond staat in het teken van Den Haag, want zowel de 2de selectie, vrouwen en ZVV 2 spelen thuis.