0 0
Leestijd:1 Minuten, 36 Seconden
DEN HAAG – In de voorbereiding trof ZVV Den Haag alleen maar teams die in de landelijke competities uitkomen. Op één wedstrijd na heeft ZVV Den Haag zich goed kunnen meten wat betreft de sterkte. Afgelopen vrijdag stond de eerste echte graadmeter op het programma. De eerste ronde van de landelijke beker. ZVV Den Haag had in de competitie al twee wedstrijden gespeeld en beide met dubbele cijfers gewonnen. Helaas is de Topklasse een lastige competitie en kan iedereen van elkaar winnen.

Oorlogssterkte

FCK/De Hommel was met volle oorlogsterkte naar Den Haag gekomen. Grote namen samen om zo snel mogelijk naar de eredivisie terug te keren. In de competitie wist FCK/De Hommel ook beide wedstrijden te winnen. Vooraf gezien was het dus de reus tegen klein duimpje.

Mannen

Klein duimpje bleef niet lang klein, want de Haagse mannen lieten zien dat ze op een hoger niveau kunnen voetballen. Hier en daar wat slordigheidje zorgde helaas voor een geflatteerde 1-3 achterstand met rust.

Penalty’s

Na rust pakte de mannen van Poeran & Brand de draad weer op en bogen de achterstand om naar een 4-3 voorsprong. Helaas kom de equipe uit Den Haag niet voorkomen dat de mannen uit Den Bosch alsnog langszij kwamen.

Schrik

De tank was leeg bij ZVV en dat bleek ook na het nemen van de penalty’s. FCK/De Hommel kwam met de schrik vrij en met de hakken over de sloot gaan de Bossenaren naar de volgende bekerronde.

Wedstrijdselectie:

1  Jeffrey Brand
2  Soeredj Angoelal
3  Morad Chalhi
6  Bill Orifa Oswaha
7  Faical Amheye
8  Luthmarnick Maria
9  Ronaldo Minta
11 Sherwin Sahrakari
19 Brahim Amarouch Saidi

14 Iskender Aydemir

Scoreverloop

(1ste helft)
0-1 FCK
1-1 Faical Amheye (Ronaldo Minta)
1-2 FCK

1-3 FCK

(2de helft)
2-3 Ronaldo Minta (Sherwin Sahrakari)
3-3 Brahim Amarouch Saidi (Morad Chalhi)
4-3 Bill Orifa Oswaha (Brahim Amarouch Saidi)
4-4 FCK
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0