ZVV Middelburg heeft twee nieuwe aanwinsten: Aimár Pentury en Marouane Azzagari

0 0
Leestijd:1 Minuten, 49 Seconden

ZVV Middelburg heeft wederom succesvol toegeslagen met het binnenhalen van zowel Aimár Pentury als Marouane Azzagari!


Bron: ZVV Middelburg

Volgens de technische staf is Aimár een jonge en talentvolle speler met een uitstekende techniek en een fantastisch spelinzicht. Zijn vermogen om het spel snel te lezen, zal het team veel inzicht opleveren. Ondanks zijn beperkte ervaring in de zaal, zal Aimár als geboren voetballer snel op het niveau van zijn medespelers komen.


Aimár Pentury: “Ik heb gekozen voor ZVV Middelburg om mezelf verder te ontwikkelen in het zaalvoetbal. Er heerst een goede sfeer, zowel op als naast het veld, en dat spreekt mij enorm aan. Mijn sterke punten zijn strategisch inzicht, passing en aanvallende acties. Voor het aankomende seizoen streef ik ernaar mezelf verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging!”


Marouane Azzagari is een talentvolle speler –zowel technisch begaafd als beweeglijk– en weet met gemak te scoren. Marouane kan zowel als flankspeler als in de punt ingezet worden, wat zijn veelzijdigheid en waarde voor ons team alleen maar benadrukt.


Bekend om zijn aanvallende flair en neusje voor het doel, brengt Marouane een nieuwe dimensie aan ons spel. Zijn kwaliteiten en strategisch inzicht maken hem een onmisbare speler voor ons team. Met Marouane erbij gaan we vol vertrouwen voor de prijzen en streven we naar het hoogste haalbare niveau. We zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan onze prestaties, en we kijken uit naar vele succesvolle jaren samen.


Marouane Azzagari: “Ik heb voor ZVV Middelburg gekozen, omdat ik een mooie route zie waarbij ik mij goed zou kunnen ontwikkelen en ook de club natuurlijk. Ik wil een bijdrage leveren in deze route, het is een leuke en enthousiaste groep dus ik heb er volle vertrouwen. Mijn kwaliteiten zijn dat ik een sterke 1 op 1 actie heb en dat ik behendig ben in de korte ruimtes, ik heb ook een krachtig schot staan. Mijn ambitie is om het hoogst haalbare eruit te halen en dat geldt ook zo voor ZVV Middelburg.”


Het bestuur wenst zowel Aimár als Marouane heel veel succes.


Meer info: Topklasse C / Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P