ZVV Middelburg promoveert naar de Eerste Divisie en contracteert Mohammed Aarabe

0 0
Leestijd:1 Minuten, 21 Seconden

Als vereniging hebben we natuurlijk als doel het hoogste niveau te bereiken. Na een seizoen van ups en downs zijn we beloond voor ons harde werken met promotie naar de Eerste Divisie B.


Bron: ZVV Middelburg

We willen de technische staf en alle spelers feliciteren met deze mooie stap. De KNVB heeft besloten dat beide finalisten doorgaan en dat betekent dat we volgend jaar Eesrte Divisie spelen. Natuurlijk hadden we het liever met publiek gevierd na een mooie finalewedstrijd, echter we willen iedereen bedanken voor de support dit seizoen.


Tevens zijn we enorm enthousiast om aan te kondigen dat ZVV Middelburg een nieuwe aanwinst heeft: Mohammed Aarabe!


“Mo” is een dynamische speler met een enorme drive, een overvloed aan energie, en een arsenaal aan verbluffende trucjes. Bekend om zijn technische vaardigheden, indrukwekkende balcontrole en creatieve spelstijl, weet hij het publiek telkens weer te betoveren met zijn magische moves. Zijn kwalitatief sterke spel en strategisch inzicht maken hem een onmisbare speler voor ons team. We zijn ervan overtuigd dat Mo een grote bijdrage zal leveren aan onze prestaties, en we kijken uit naar vele succesvolle jaren samen.


Mo: “Zelf heb ik gekozen voor ZVV Middelburg omdat de club altijd voor de prijzen speelt, wat perfect aansluit bij mijn ambities. Daarnaast is de sfeer zowel binnen het team als op de tribune fantastisch, wat essentieel is voor ons succes. Met mijn behendigheid en techniek kan ik gemakkelijk een tegenstander passeren en ruimte creëren voor het team. Ik kijk ernaar uit om samen te strijden voor succes en te genieten van het spel bij ZVV Middelburg.”


Meer info: Topklasse C / Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P