ZVV REUZ boekt een zakelijke overwinning op Futsal Frisia/Spin-Off

0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

De zaalvoetballers van REUZ doen nog altijd mee om een periodetitel in de Topklasse F. Daarvoor moest er vrijdag in ieder geval worden afgerekend met Futsal Frisia/Spin-Off en dat deed de ploeg van Mike Baalmans. Eenvoudig was het niet in Sporthal De Kamp, maar uiteindelijk stond er wel een degelijke 3-1 eindstand op het scorebord.

Bron: z.v.v. REUZ

REUZ kwam uitstekend uit de startblokken tegen de ploeg uit Leeuwarden. Dankzij twee snelle treffers van Patrick Steenbergen kon het jeugdige REUZ lekker achterover leunen, want met de invallers Ivar Goedkoop en Karsten Koopman en het debuut van Mats Baalmans ging de gemiddelde leeftijd sterk naar beneden. Desondanks speelden de REUZen geroutineerd en gedisciplineerd. Ondanks het vele balbezit van Frisia gaf REUZ weinig kansen weg en anders was er nog doelman Rolf van Wijk die in de weg lag.

Na rust volgde wel de anschluss van Frisia en even leek het er op dat de Friezen door gingen drukken. Maar Patrick Berends dacht daar op schitterende wijze anders over. Hij plukte een lange bal uit de lucht met zijn linker, controleerde hem en schoof hem met rechts prachtig en beheerst binnen.

Een prima en zakelijke zege, wat maakt dat de Vriezenaren nog steeds bovenin meedoen. Komende woensdag staat er een cruciaal duel voor een eventuele periodetitel op het programma. Op bezoek bij Emmeloord zal er hoe dan ook moeten worden gewonnen. Emmeloord zal op haar beurt moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Daarvan is het ook nog afhankelijk van wat concurrent Westerkwartier doet. Een boeiende woensdagavond dus in de Topklasse F.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P