0 0
Leestijd:44 Seconden

Eerder dan verwacht mocht ZVV Ede vrijdagavond jl. de titel al omhoog houden. Concurrent Heracles Almelo Futsal ging onderuit in Groningen, waardoor ZVV Ede aan winst genoeg had.

Bron: ZVV Ede

Met slechts één gelijkspel en verder enkel overwinningen draait ZVV Ede een nóg beter seizoen dan hiervoor. Deze keer is het wel genoeg voor de titel in de Eerste Divisie en dus promotie naar het hoogste niveau van Nederland; de Eredivisie Zaalvoetbal.

ZVV Ede wist aan het begin van de tweede helft al van de resultaten in Groningen, maar moest de wedstrijd nog wel zien te winnen. Door twee doelpunten van Achraf Benahmed stond er op dat moment een toch nog magere 2-0 voorsprong op het scorebord. In de tweede helft volgden er opnieuw twee Edese treffers, gemaakt door Yordi Orriëns en Ino Wolters.

Meer info: Eerste Divisie C