0 0
Leestijd:1 Minuten, 47 Seconden

Aanstaande vrijdag gaat De Kof op bezoek in Schagen. Tegenstander is een oude bekende waar tegen de Kof in de Eerste Divisie vaak tegen heeft gespeeld. De laatste ontmoetingen dateren van het seizoen 2012/’13. Balans was toentertijd een gelijkspel en winstpartij voor Scagha ’66, dat vorig seizoen via de nacompetitie promoveerde nadat het in de beslissingswedstrijd afhaakte voor het kampioenschap in de Topklasse.

ZVV Urk

Hechte ploeg

Met de hechte ploeg wat Scagha’66 heeft gaat de ploeg voor een mooi seizoen. ‘We willen ons in eerste instantie handhaven. Bij de eerste zeven komen’, verklaart coach Edwin Russer, in Schager dagblad, de doelstelling. Afgelopen vrijdag opende Scagha ’66 het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Leekster Eagles. Nadat Scagha met rust op een 1-2 voorsprong stond leek de gastheer in de tweede helft echter de zege naar zich toe te trekken. In een tijdsbestek van zeven minuten scoorde de formatie uit Leek driemaal. De 4-2 achterstand werd in de slotfase toch knap weggewerkt door Scagha door twee doelpunten in de laatste drie minuten, waardoor beide teams de punten deelden.

Uitstekend begin

De Kof heeft de seizoenstart die het zich wenste. Voor het eerst openden de zaalvoetballers het Eerste Divisie-seizoen met drie punten. Vrijdag gaan de zaalvoetballers dus naar Schagen en daar heeft De Kof in het verleden nog nooit de volle buit gepakt. Een lastige wedstrijd ligt er dus in het verschiet. De wedstrijd in sporthal ‘Groeneweg’ begint om 21:15 uur en is live te volgen via Twitter: @zvvurk.

Vrijdag één thuiswedstrijd

Vrijdag wordt er één thuiswedstrijd gespeeld. De Kof 3 begint de competitie in de Tweede Klasse Oost tegen SV Putten 4. Deze wedstrijd begint om 20:45 in sporthal ‘De Schelp’.

De Kof 2 begint de competitie met een uitwedstrijd tegen VV Roden. De Rodenaren eindigden afgelopen seizoen op de vierde plaats, één plek boven De Kof 2. Afgelopen vrijdag werd het tweede team helaas uitgeschakeld in de beker. Tegen Balk verloor het na strafschoppen.

SPEELRONDE 2: VRIJDAG 14 SEPTEMBER 2018

LTC – FC Marléne 2
Texel ‘94 – Os Lusitanos
Scagha ‘66 – ZVV Urk
HZV/Het vennewater – Leekster Eagles
Sporting Harderwijk – HV/Veerhuys

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0