0 0
Leestijd:1 Minuten, 18 Seconden

Na de eerste helft speelde De Kof eigenlijk al een verloren wedstrijd. Binnen vier minuten leed het vier keer balververlies. Vennewater maakte daar dankbaar gebruik van en besliste meteen de wedstrijd.

Te weinig kansen gecreรซerd
Het begon eigenlijk al in de eerste minuut, waar HZV de Urkers onder druk zette. Urk wist zich hier niet onderuit te spelen waardoor de ploeg uit Heiloo al een aantal grote kansen kreeg. Marinus Bakker stond zijn mannetje en hield zijn doel in de beginfase van de wedstrijd keurig schoon. Toen De Kof iets meer de grip op de wedstrijd leek te krijgen sloeg Het Vennewater toe. Door cruciale en persoonlijke fouten stond in binnen vier minuten ineens 4-0 en speelde Bakkerij de Kof eigenlijk een verloren wedstrijd. Op een kans van Riekelt Post na wist het nagenoeg ook niets te creรซren in de eerste helft.

Aanvallende intenties
Na rust ging De Kof meteen met spelende keeper spelen maar dit keer had dit geen succes. Binnen vijf minuten na rust scoorde HZV alweer drie keer waardoor deze aanvallende intenties de prullenbak in konden. Vennewater kreeg daarna ook nog een aantal kansen om de score nog verder uit te breiden maar de concentratie verslapte waardoor de Urkers via Riekelt Snoek en Klaase Jelle Romkes de eindstand iets dragelijker mochten maken; 7-2.

Weinig punten in uitwedstrijden
In uitwedstrijden ligt voor De Kof al jaren het probleem dat er te weinig punten worden gepakt en afgelopen vrijdag werd dat nog maar eens benadrukt.

Aanstaande vrijdag wacht de derby tegen IFC Zwolle waarin het revanche op zichzelf kan nemen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0