ZVV Urk en trainersduo gaan toch met elkaar verder

0 0
Leestijd:1 Minuten, 3 Seconden

De KNVB-commissie is verheugd om te melden dat ZVV Urk/Bakkerij de Kof en hoofdtrainer Herman Spel elkaar gevonden hebben in een nieuwe verbintenis.


Bron: ZVV Urk

Samen met zijn assistent Mark Sonneborn, zal Spel dus ook aankomend seizoen hoofdtrainer zijn van ZVV Urk/Bakkerij de Kof.


Vertrek
Tegen het einde van het (afgelopen) seizoen, werd bekend gemaakt dat Herman en Mark zouden vertrekken. Hierbij lag deels ten grondslag dat er interne wisselingen plaatsvonden bij ZVV Urk, met als gevolg dat na goed overleg werd besloten dat beide partijen openstonden voor een nieuwe uitdaging. Gelukkig waren beide partijen elkaar niet helemaal uit het oog verloren, hetgeen intern ook continue is besproken.


Stabiliteit
Nu er al vroeg in de zomerstop meer duidelijkheid en stabiliteit is met betrekking tot interne functies, was het voor beide partijen niet lastig elkaar te vinden in een nieuwe verbintenis. 


De KNVB-commissie is dan ook blij dat de ingeslagen weg gecontinueerd wordt en dit voor de komende periode overzicht en rust zal geven, wat ook de spelersgroep goed zal doen.


Voorbereiding
Over enkele weken zal er ook meer duidelijkheid verschaft worden over de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 m.b.t. trainingen en oefenwedstrijden. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.


Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P