ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 plaats zich voor kwartfinale beker na overwinning op Futsal Cambuur

0 0
Leestijd:44 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 hebben vrijdagavond de kwartfinale van de Beker behaald, na een 4-1 overwinning op Futsal Cambuur. Al in de eerste helft hadden de Urkers een voorsprong van 2-0, door doelpunten van Kees de Boer en Willem Snoek. Na rust scoorden de Urkers de 3-0, waarna Cambuur met een spelende-keeper zorgden voor een snelle 3-1.

Het werd toen nog even spannend in De Schelp, vooral omdat de bezoekers via oud-Eredivisie speler Mohamed Faraouni veelvuldig gevaarlijk werden, maar keeper Willem de Borst was goed bij de les en liet zich niet verschalken. Eén minuut voor tijd zorgde Jelbert Loosman voor de 4-1, waardoor de Urkers geplaatst zijn voor de kwartfinale.

Binnenkort zal er geloot worden voor de kwartfinale. Zodra er meer nieuws is zal dit gemeld worden op de diverse social media kanalen.