ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 wacht lastige horde in bekerronde

0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 kunnen komende vrijdag weer aan de bak in de KNVB-Districtsbeker. In de 3e ronde is Futsal Cambuur 1 de tegenstander. De zaalvoetballers uit Leeuwarden spelen net als De Kof 1 in de Topklasse F en zullen over een week weer op bezoek komen in Sporthal de Schelp, maar dan voor de competitie.

Maar allereerst de bekerwedstrijd van aankomende vrijdag. In de beker staan alle wedstrijden op zich en kunnen er altijd leuke verrassingen ontstaan. Dat de Urkers momenteel koploper zijn in de Topklasse F is mooi, maar in een bekerwedstrijd gelden andere wetten. Komende vrijdag zal Futsal Cambuur een lastige horde zijn, in de jacht op overwintering in het bekertoernooi.

De zaalvoetballers uit Leeuwarden kennen een redelijke start van het seizoen. Momenteel staat men vijfde in de Topklasse F en heeft men al enkele mooie overwinningen geboekt. Zo werden onder andere Futsal Winsum (4-3) Futsal Delfzijl (9-4) en LTC (1-3) verslagen.

De Urkers staan momenteel bovenaan in de Topklasse en hebben tot nu toe slechts eenmaal verloren. Dit was de vorige thuiswedstrijd tegen Drs. Vijfje (2-3). Vorige week wist De Kof 1 revanche te nemen, door Futsal Delfzijl met 3-11 te verslaan. Een teken dat de formatie van coach Herman Spel zich goed wist te herpakken na de gevoelige nederlaag van twee weken geleden.

Komende vrijdag mogen de Urkers weer voor eigen publiek spelen. Bekeravonden zijn altijd mooi en men hoopt dan ook weer op de steun van het publiek. De wedstrijd in Sporthal de Schelp begint om 21.00u; vooraf speelt De Kof 3 een bekerwedstrijd tegen Pesse 2.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P