Overtuigende overwinning voor zvv Beringe/Printradar.nl

0 0
Leestijd:1 Minuten, 54 Seconden

Op een koude 28 november heeft Zvv Beringe 1 een belangrijke overwinning geboekt tegen ZVVM/Campus 2. De bezoekers werden met 6-2 verslagen. Zvv Beringe 1 was nagenoeg compleet en wist wat ze konden verwachten. Uit eerdere verslagen bleek Campus 2 een technisch vaardige ploeg die graag de aanval zoekt. Normaliter een mooie prooi voor de ploeg van John Korsten die vanuit de verdediging op de counter speelde.

zvv Beringe  zvv Beringe

Na enkele speldenprikken aan beide kanten was het Bjorn Korsten die het bal opende. Na goed afleggen van Ron van den Kerkhof en Guus Maessen schoot de nummer 4 de bal hoog achter de keeper. Even later was het al 1-1. De bal ging zo hoog dat het plafond net niet geraakt werd. Bij het dalen twijfelde keeper Jeremy Caessens over het feit of de bal binnen of buiten het doelgebied viel en durfde niet in te grijpen. Een knullig moment volgde, 1-1. Zvv Beringe 1 bleef vanuit een gesloten verdediging opereren en dit had succes. Ron van den Kerkhof en Ilias Amhaouch bouwde de score uit. Vlak voor rust kwam Raoul Bennenbroek op het scoreformulier na een geweldige assist van Jeremy Caessens.

In de tweede helft gingen de gasten uit Maastricht meer druk zetten op de Beringse defensie. Er kwamen meer ruimtes voor Zvv Beringe 1 in de aanval, maar hier werd in de openingsfase geen gebruik van gemaakt. De bezoekers kwamen op 4-2 na een gele kaart van Ilias Amhaouch. Na een terechte gele kaart aan de zijde van Campus 2 werd het verschil weer op 3 gezet door Bjorn Korsten. Het slotakkoord was voor Ron van den Kerkhof die de wedstrijd definitief op slot gooide.

Een sterke wedstrijd tegen individueel sterke ploeg. Zvv Beringe 1 legde in de eerst helft de basis voor een ruime overwinning op een directe concurrent. Na de negende competitieronde heeft Zvv Beringe 1 nog altijd kans om herbstmeister te worden. Zvv de Keigel 1 en Zvv Gulpen 1 staan op één puntje voorsprong, maar de Gulpenaren hebben wel een duel meer gespeeld. Om de periode te pakken zal Zvv Beringe 1 de lastige uitwedstrijd tegen zv Serum 1 winnend af moeten sluiten en hopen op een positief resultaat tussen Zvv de Keigel 1 en Gastronoom 1.