ZVV Urk/Bakkerij de Kof wacht lastige uitwedstrijd bij ZVV Reuz

0 0
Leestijd:1 Minuten, 12 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof gaan vrijdagavond op bezoek bij ZVV Reuz in Vries. De thuisspelende ploeg staat momenteel gedeeld derde in de Topklasse F. Door Jan Willem Koster:

ZVV Reuz is dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis. De ploeg van trainer Mike Baalmans wist al haar 5 competitie/beker wedstrijden te winnen met in totaal van 38 treffers in haar voordeel. Aanvallend zit het dus wel goed bij de Vriezenaren, verdedigend is er nog werk te verrichten.

De ploeg van trainer Herman Spel staat dus voor een goede test. Wedstrijden tegen de Vriezenaren staan garant voor spanning en spektakel, twee seizoenen geleden troffen de Urkers ZVV Reuz twee maal in één week. In de competitie werd er in Vries een gelijkspel behaald en in de halve finale van de beker wisten de Urkers nipt te winnen (2-3)

De Kof 1 is vooralsnog niet te stoppen in de Topklasse F en is de trotse koploper. De Urkers hopen ook in de lastige uitwedstrijd tegen ZVV Reuz het goede gevoel te behouden. Volgens aanvoerder Jelbert Loosman kan zijn team een flinke tik uitdelen aan de directe concurrent. ‘’Een overwinning zou betekenen dat de zaalvoetballers uit Vries op 9 punten achterstand komen te staan, een belangrijk zespuntenduel dus’’!

ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 speelt vrijdagavond in Sporthal de Kamp. Scheidsrechter E.Vogelzang zal om 21.00 de wedstrijd in handen nemen. Volg ons twitteraccount @zvvurk voor live-updates.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P