Wederom winst voor FC Brasil’77

0 0
Leestijd:2 Minuten, 14 Seconden

Op vrijdag 11 november om 21.15 was het de wedstrijd ZSW/DPN – Brasil ’77. Zouden we opnieuw met de overwinning naar huis kunnen keren en zo de ranglijst blijven aanvoeren?

We waren mooi op tijd en hadden de tijd om ons rustig om te kleden en naar de wedstrijd toe te leven. Voor de wedstrijd begint gonst het al door de zaal dat de concurrentie gelijk heeft gespeeld en of dit goed is voor de wedstrijd blijft een lastige vraag want de klus in Wijchen moet eerst nog maar geklaard worden. Bij het begin van de wedstrijd werd het al snel duidelijk dat ZSW/DPN voor de verdedigende tacktiek had gekozen. Wij moeten het spel maar moesten maken. Dit lukte wel redelijk en werden kleine kansjes gecreëerd maar de doelman van ZSW/DPN had een uitstekende avond en hield er werkelijk alles uit. Maar zo als zo vaak scoort dan de tegenstander, door een vrije trap die door iedereen geraakt werd maar als laatste door iemand van ZSW/DPN, 1-0. Daar sta je dan 1-0 achter. ZSW/DPN ging direct weer over tot verdedigen, en dat deden ze goed en daarbij waren hun counters erg gevaarlijk. Het was zeker oppassen geblazen. Vlak voor de rust gebeurde het dan toch. De goed spelende Ron Prinsen werd onderuit gehaald en de tegenstander moest voor 2 minuten naar de bank. Een overtal situatie waar we dan ook dankbaar gebruik van maakten. Het was Alex Tempels die vlak voor de rust de 1-1 scoorde. Met deze stand gingen we ook rusten.

Na de rust schroefden we het tempo op en zetten we ZSW/DPN nog meer onder druk met harde schoten op hun doel. Daar staat tegenover dat ZSW/DPN bijzonder gevaarlijk bleef met hun uitvallen. Maar zo als gewoonlijk bleef onze keeper Marco Olthuis op zijn hoede. Na ca 10 minuten speelde Alex Tempels zich prachtig vrij en scoorde hieruit een prachtig doelpunt. Hiermee bracht hij de stand op 2-1 in ons voordeel, ZSW/DPN gooide het toen over een andere boeg, ze wisselden de keeper voor een veldspeler waardoor de druk op onze goal een stuk hoger werd. We wisten stand te houden onder deze druk en met nog enkele minuten te spelen wist Jeffrey Megens aan de rechter kant iedereen voorbij te lopen en met een keihard schot,dat het net deed opbollen, de keeper te passeren en zo de eindstand 3-1 op het bord te toveren. Zo werd voor de derde keer oprij een uitwedstrijd met 3-1 gewonnen en blijven we weer een week de trotse koploper in de Topklasse.  Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P