0 0
Leestijd:1 Minuten, 17 Seconden

De dames van Bristol Team zijn hun competitie goed begonnen. In sporthal de Roos was voormalige kampioen Mazzelstars te gast. De thuisploeg begon de wedstrijd zeer stroef. Zonder ook maar een training te hebben afgewerkt moest men dus meteen aan de bak.

Het was te merken dat de meeste dames nog ritme miste. Het spel was niet denderend te noemen. Dat de thuisploeg op voorsprong kwam als een duveltje uit een doosje. De tegenstander uit Zoetermeer was niet zomaar even naar Brabant afgereisd. Diep in de tweede knokte zich terug naar een voorsprongย  2-3 nadat Corina Luijks en Anisah Karahan hadden gescoord.

Matchwinnares Anisah Karahan

Jade Massing verving eerste keepster Tessa van Ameijde. Deze jonge doelvrouw (17 jaar) hield op spannende momenten Bristol in de race. Helaas was het slecht omschakelen en kwam Mazzelstars 6 minuten voor tijd op een 3-4 voorsprong. Maar opnieuw haalde Luijks de trekker over en trok de stand gelijk. Gezien het spel was dit wel het gewenste resultaat. Zeker omdat de ploeg uit Zoetermeer door drukte om de winst te behalen. Maar het was de 15-jarige Anisah Karahan die koelbloedig de drie punten binnen schoot, 5-4. Nadat de bal werd onderschept kwam de bal op maat in haar voeten.

Het was zeker niet goed wat Bristol Team aan de supporters lieten zien. Maar de drie punten zijn binnen. Maandag is het bekeren in Eindhoven tegen Totelos 3. Het spel zal dan zeker beter moeten om een ronde verder te komen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0