ASV LEBO gaat met Os Lusitanos fuseren

0 0
Leestijd:47 Seconden

De Amsterdamse zaalvoetbalverenigingen Os Lusitanos en ASV Lebo hebben besloten om met ingang van het seizoen 2023/2024 de krachten te bundelen. Verkennende overleggen tussen besturen van beide verenigingen hebben duidelijk gemaakt dat de clubs een overeenkomstige cultuur en visie delen.

Bron: ASV LEBO

De verenigingen blijken verder qua samenstelling complementair aan elkaar te zijn en kunnen door de fusie hun inclusieve karakter vergroten. Door de fusie hoopt het nieuwe bestuur nog beter te kunnen investeren in speelsters en spelers, coaches, faciliteiten en infrastructuur.

De nieuwe vereniging die Os Lusitanos zal heten heeft als voornaamste doel het zaalvoetbal in Amsterdam verder te professionaliseren.

ASV Lebo speelt momenteel met het eerste mannenteam in de Eredivisie, terwijl Os Lusitanos met de vrouwen ook op het hoogste niveau speelt.

Beide verenigingen hebben een fors aantal recreatieteams. De fusie legt een nog stabielere basis voor het bedrijven van zowel topzaalvoetbal als zaalvoetbal als breedtesport.

Meer info: Eredivisie / Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P