BE’79 uit beker door beloftes ZVG/Cagemax

0 0
Leestijd:1 Minuten, 57 Seconden

ZVV BE ’79 is er niet in geslaagd om door te dringen tot de tweede ronde van de landelijke KNVB beker. In Gorinchem werd er verrassend verloren van het tweede team van ZVG/Cagemax, dat aanstaande vrijdag met het eerste team tegenstander is voor de competitie.

z.v.v. BE ’79

De formatie uit Berkel-Enschot begon nog goed aan de wedstrijd, halverwege de eerste helft stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord, Reggy Elias en Piet Adams (2x) waren de doelpuntenmakers. Op het eerste gezicht leek het een makkelijk avondje voor de gasten maar schijn bedriegt, ondanks de ruime voorsprong had doelman Pawan Mohanlal al enkele reddingen moeten verrichten en kansen van de thuisploeg onschadelijk gemaakt. ZVG/Cagemax kwam terug tot 3-3 en wist zelfs met een voorsprong te gaan rusten, Muhammed Gigold leek BE’79 op voorsprong te schieten maar zijn inzet trof de paal. In de daaropvolgende counter was het Mohammed Ajiach die ZVG voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong schoot.

Direct na rust was het Piet Adams die de stand weer gelijk trok met zijn derde treffer van de avond. Even later was het opnieuw Piet Adams, die na een vrije trap van Jeroen Hakkens, zijn ploeg weer op voorsprong schoot. Maar één minuut later was het weer gelijk, Nordin el Hasani schoot zijn ploeg weer op gelijke hoogte, 5-5. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen kansen. BE ’79 leek de wedstrijd  toch naar zich toe te trekken toen eerst Piet Adams met zijn vijfde treffer en even later Jeroen Hakkens de stand op 5-7 zette. Maar de thuisploeg toonde veerkracht en kwam helemaal terug in de wedstrijd door twee minuten voor tijd de 7-7 binnen te schieten. Het werd zelfs nog 8-7 voor de thuisploeg toen een overtreding in het doelgebied van de thuisploeg niet bestraft werd en ZVG naar de overwinning counterde.

Het gemis van enkele spelers bij ZVV BE ’79 mag geen excuus zijn en aanstaande vrijdag is er kans op eerherstel als er opnieuw tegen ZVG/Cagemax gespeeld gaat worden. Dit keer komt het eerste team van ZVG/Cagemax op bezoek in Berkel-Enschot. Zowel Be ’79 als ZVG/Cagemax zijn nog zonder puntenverlies in de competitie. Aanvang van de wedstrijd is 21.30 uur in sporthal ’t Ruiven.